
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Przecier pomidorowy
W produkcji przecieru z pomidorów wykorzystywane są wyłącznie dojrzałe pomidory gruntowe. Zaraz po zebraniu są one dokładnie myte, przecierane i zagęszczane. Szybki proces produkcji i pasteryzacja gwarantują zachowanie słodkiego smaku, rosnących w słońcu, letnich owoców. Przecier pomidorowy Krokus to nieodzowny składnik zup i sosów kuchni polskiej oraz południowej.
Skład:
Składniki: pomidory, sól.
Wartość odżywcza na 100g produktu |
|
Wartość energetyczna |
187 kJ/45 kcal |
Białko |
1,5 g |
Tłuszcz |
0 g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany |
9 g |
– w tym cukry |
6 g |
Sól |
0,5 g |